Prylar Boktips

Packa till första lägret

18 maj, 2015

Är det i sommar som du åker på ditt första scoutläger? Spännande! Känner du dig osäker på vad du ska packa ner i väskan? I Den stora spårarboken får du alla tips du behöver!

När man ska åka på sitt första scoutläger är det helt naturligt att man känner sig förvirrad över packning. Det gör ingenting. Fråga gärna både dina patrullkompisar, scoutledare och vuxna i din familj.

I Den stora spårarboken finns också massor av tips, både på hur du packar och i vilken ordning grejerna ska läggas i väskan. Nu släpps en ny uppdaterad bok. I den kan du färglägga och fylla i egen text för att lättare komma ihåg och lära dig nya saker. Prata med din ledare om du vill ha den nya boken.

Ledartips!

Boken är gratis om kåren startar en studiecirkel via Sensus.

Senaste artiklarna