I EGO-boken kan vännen, chefen, kusinen och kollegan berätta vad de tycker bäst om hos dig.

Prylar feedback

Boosta egot med EGO-boken

Anna, Henrik och Annika berättade vad de älskar mest med sig själva och vann utlottningen av EGO-boken.

I Scout nr 2 kunde du läsa artikeln om Konsten att vara en bra kompis. I anslutning till artikeln lottade vi ut tre exemplar av EGO-boken, som är skriven av Cina Staron, ledarskapsutvecklare på Scouterna, och coachen David Beskow. För att delta i utlottningen kunde du mejla och berätta vad du älskar mest med dig själv. Här är några av alla härliga ego-boostar som redaktionen fick in.

Det jag älskar med mig själv är att jag är driven och startar nya projekt men att jag samtidigt är noggrann och inte låter något lämnas till slumpen.

Jag tycker om att jag alltid är snäll och trevlig mot alla.

Det jag gillar mest med mig själv är att jag kan engagera mig otroligt mycket i fantastiska projekt som stämmer överrens med mina värderingar.

Det jag älskar mest med mig själv är att jag är så bra på att peppa andra, få med mig dem och ofta få dem att lyckas.

Jag älskar mitt hår för det är rengbågsfärgat!

Vad jag just nu älskar mest med mig själv är att jag lägger ner en massa tid och kraft på att hitta mig själv.

Stort grattis till Anna LundbergAnnika Hellman och Henrik Almén som vann utlottningen! Ni får boken med posten.

Blir du nyfiken på boken? Du hittar Min EGO-bok i Scoutshopen.