Äventyr kanot

Knäck kanotkoden

Utveckla dina kunskaper i kanadensarpaddling! I höst arrangerar Scouternas folkhögskola en frilfuftsledarkurs om kanotpaddling.

– Det bästa med att paddla kanot är att vara ute på öppet vatten och få se så många naturmöjligheter, säger Emanuel Blom.

Du kan också bli ett med kanoten! I höst arrangerar Scouternas folkhögskola en frilfuftsledarkurs om kanotpaddling.

– Man kämpade och slet med det där taget och det blev aldrig så bra. Men när poletten plötsligt föll ner öppnade sig ju en helt ny värld! säger Adam Gustavsson om vad han lärde sig av att gå kursen.

Anmäl dig till Friluftsledarkurs kanot, Dalälven. Sista anmälningsdag är nu måndag 24 augusti! Kurshelgerna är 4-6 september, 25-27 september och 16-18 oktober
Läs mer om kursen och anmäl dig