I Scouterna har vi märken för att det är roligt att koppla sin kunskap och upplevelse till något konkret.

På spåret Märken

Gör ditt eget intressemärke

Det man gillar att göra blir man ofta riktigt bra på! Med intressemärkena kan ni i patrullen fokusera på det ni tycker är intressant.

Varje person är unik och har egna intressen och genom att få fokusera på ett område som du är speciellt intresserad av kan du stärka din personliga utveckling. Intressemärken ger oss chansen att haka på trender i samhället. Det finns massor av intressemärken att jobba med, men kanske saknar du något ämne? Ladda ner mallen, färglägg och beskriv vad man som scout behöver kunna för att få just ditt märke!

Ladda ner intressemärkemallen HÄR

Blev ditt märke superbra? Mejla det till programgrupp@scouterna.se, så kanske ditt märke blir verklighet.