Unga som gör världen bättre

Unga som gör världen bättre – det är Scouternas vision! Med start nu i december och under hela 2016 kommer vi därför att uppmärksamma FN:s nya hållbarhetsmål SDG 17.

Vi scouter engagerar oss både lokalt och globalt och vi vill fortsätta det arbetet. Med start nu i december, lagom till klimattoppmötet i Paris och Musikhjälpen här hemma i Sverige, kommer vi därför att uppmärksamma och jobba med FN:s 17 nya mål för hållbar utveckling (Sustainable Development Goals – SDG). Låt oss tillsammans skapa stolthet kring vad vi scouter gör för att förbättra världen genom att dela med oss av tips, berättelser och erfarenheter!

I artiklar här på scout.se kommer du att hitta inspirerande läsning om personer som gör skillnad i stort och i smått, tips från scouter på hur de redan jobbar med den nya målen, kommentarer från experter på utvecklings- och hållbarhetsfrågor och mycket mer.

För att inte missa något, följ oss i våra sociala kanaler!

Scouterna på Facebook
Scouterna på Instagram
Scouterna på Twitter

Fota, filma och dela gärna dina bästa tips på hur du jobbar med de nya globala målen för hållbar utveckling med taggen #ScouternaSDG

Håll utkik efter tävlingar och utlottningar av schyssta grejer!