Äventyr Samarbete

Äventyr under Stockholms gator

Nu i april är det dags för årets mest spännande äventyrsspårning. I Stockholms tunnelbanenät bjuds scouter, ungdomar och ungdomliga vuxna i alla åldrar in för att ta del av en heldag med spårning och klurigheter.

Den 16 april går en av Stockholms och vårens mest fartfyllda tävlingar av stapeln, Tunnelbanejakten 2016: En inre resa. Deltagare bjuds in till en äventyrlig heldag över och under jord med spårning som kräver samarbete och påhittighet.

Scouter, ungdomar och ungdomliga vuxna från 13-99 år är välkomna att delta i detta äventyr på och under Stockholms gator. Det är ett evenemang som utmanar era kunskaper i friluftsliv, geografi, konsthistoria, abstrakt tänkande, logistikpussel, karaoke, fikateknik och mycket mer därtill. Deltagare kommer att besöka ett antal kontroller, möta folk och lösa knepiga kluringar tillsammans.

Tunnelbanejakten 2016 kommer ha sin start och målgång i Norrmalmskyrkan vid Odenplan. Den ligger på Norrtullsgatan 37 i Vasastan i Stockholm. Närmaste tunnelbana är Odenplan på gröna linjen följt av ca 300 meter promenad.

Läs mer om evenemanget här!