Sushiwrap! Foto: Christer Jansson

Inspiration äta ute

Sushi på rulle

Fyll tortillabröd med klassiska sushiingredienser och ni får perfekta wraps att ta med på hajken eller till picknicken. De går att variera i all oändlighet, bara smaken styr.

Sushiwrap

Enkelt, nyttigt, gott och kreativt!

Ni behöver:
Färsk lax, soja, sesamolja, wasabi, majonnäs, sushiris, tortilla, nori sjögräs, grönsaker, t ex sallad, avokado, gurka, morot, mango, sesamfrön

Så gör ni:
1. Marinera laxen i lite soja och sesamolja i minst 1 timme.
2. Blanda majonnäs med wasabi till önskad styrka.
3. Koka sushiris enligt instruktioner på förpackningen och skär grönsakerna tunt.
4. Lägg ett noriblad på en tortilla. Fyll på med ris, lax, och de grönsaker du vill. Vi använde tunt skuren morot, gurka, rå rödbeta, ärtskott, romansallad, mango och avokado. Toppa med lite sesamfrön och några droppar soja. Rulla ihop så hårt du kan, slå lite smörpapper runt och din sushiwrap är klar!

Senaste artiklarna