Prylar äta ute

Tävling! Vinn ett exemplar av boken Smör

14 oktober, 2016

Nu har du chansen att vinna ditt eget exemplar av Johan Hedbergs bok Smör eftersom Scout tävlar ut tre stycken. Allt du behöver göra är att svara på tre frågor och motivera varför du skulle vilja ha en bok.

I nummer 3/2016 av Scout har vi fokus på fett på Äta ute-delen. Det vill säga vi berättar lite om hur fett ger kroppen bränsle och att du ska ladda upp mer med rätt sorts fett för att hålla din energi på topp.

Ta chansen att vinna ditt eget exemplar av boken Smör av Johan Hedberg, genom att svara på tre frågor och motivera varför du vill vinna boken. Ledtråd – svaren hittar du på sidan 28-29 i Scout nummer 3/2016.

1. Hur stor del av vår kost ska det dagliga intaget av fett bestå av?

2. Var kan du hitta transfetter?

3. Vilka energihöjare kan vara bra att packa ner i ryggsäcken?

4. Motivera varför just du vill vinna boken!

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD.

Senaste artiklarna