Testpatrullen testar färdigmat.

Aktuellt Testpatrullen

Valla scoutkår testar olika typer av färdigmat

Scout lät Testpatrullen ge sig i kast med frystorkat, konserver och nudlar för att se vad de tycker är bäst att packa ner i väskan och enklast att laga och äta.

Testpatrullen består av Utmanare i Valla scoutkår, Linköping: Wiktoria Andersson, 18, Hilma Karlsson, 18, Algot Attervåg, 15, Linnéa-Louise Grönberg, 17 och Jacob Gustafsson, 18.

En sak som Testpatrullen testar är bland annat panpizza. Men den lyckas de inte riktigt värma i stormköket och den får därför ätas kall.

– Ändå en god smak, men man blir ju inte måltidsmätt av den, säger Linnéa-Louise.

I bildspelet ovan kan du se hur det såg ut när ungdomarna testade pizza, nudlar och frystorkat med mera.

För Testpatrullens utlåtande om all mat, kolla in senaste numret av Scout 3/2016!