Skådespelare, ledare och scouter – i mellandagarna gick Debbie Reynolds och Carrie Fisher bort.

Aktuellt girl scouts

Galaxräddaren var scout

Debbie Reynolds och Carrie Fisher var inte bara skådespelare som sjöng i regnet och räddade galaxer. De var också scouter.

”We applaud and will always fondly remember Debbie Reynolds and Carrie Fisher as original go-getters, innovators, risk-takers, and leaders who inspire girls to work hard and never give up in achieving their dreams” skriver Girl Scouts på sin blogg.

Debbie Reynolds mest kända roll på vita duken var i musikalen ”Singin’ in the rain”. Trots att hon inte hade någon dansutbildning klarade hon rollen galant, enligt egen utsago för att hon lärt sig dansen time-step på ett scoutläger!

Dottern Carrie Fisher var författare, producent och framför allt känd för sin roll som Princess Leia i Star Wars-filmerna.