Är du rädd för zombies?

Författaren Herman Geijer använder sig av zombies i sin bok för att skapa uppmärksamhet för frågor om överlevnad.

Aktuellt bok

Vad vet du om zombieöverlevnad?

I senaste nummer av Scout finns en artikel om Herman Geijer som har skrivit boken ”Zombieöverlevnad – din guide till apokalypsen”. Delta i tävlingen och vinn ett eget exemplar av boken.

Vi är många som gömt oss bakom kudden när vi sett zombies på film. Författaren Herman Geijer använder sig av zombies i sin bok för att skapa uppmärksamhet för frågor om överlevnad och du har nu chansen att vinna ett exemplar av boken. Nedan finner du fem frågor som behöver besvaras. Skicka dina svar till redaktionen@scouterna.se senast den 26 februari och glöm inte att skriva namn, ålder och adress.

1. När gavs Herman Geijers bok Zombieöverlevnad ut?

2. Vad är det med överlevnadsfrågor som intresserar Herman Geijer?

3. Vad är en metafor?

4. Vad är det viktigaste i en överlevnadssituation?

5. Varför önskar just du vinna boken?