Skriv ett kärleksbrev till någon du tycker om.

Aktuellt kärlek

Skriv bästa kärleksbrevet

21 februari, 2017

Att förklara sina känslor för den man tycker om kan vara pirrigt, läskigt och svårt. Ibland när man är kär i någon så kan det bli som om man går och bär på en stor hemlighet. Då kan det kännas skönt att berätta det. Ett bra sätt att förklara hur man känner kan vara med ett romantiskt brev – ett kärleksbrev.

Ett kärleksbrev kan se ut på oändligt många sätt, men det finns några tips och knep man kan använda. Både killar och tjejer skriver kärleksbrev, drömmer om att skriva kärleksbrev och tycker om att få kärleksbrev. Det är ingen skillnad, alla tycker om att få höra att någon gillar en.

Nathalie Simonsson är sexualupplysare, föreläsare och författare till Världens viktigaste bok. Scout har pratat med Nathalie för att få lite hjälp med hur du ska göra.

Nathalies drömkärleksbrev: Ett kärleksbrev som hade varit lite överraskande. Jag kan vara lite blyg, så jag skulle bli väldigt glad om det stod en fråga i brevet. För om det stod en fråga i det skulle jag tycka det blev lättare att skicka ett svar. Det hade inte behövt vara en fråga om kärlek, utan hade kunnat vara en vardaglig fråga. Det hade hjälpt mig lite att ta ett steg jag också.

Senaste artiklarna