Vad vill du bidra med till tidningen Scout? Ta chansen att bli en del av ungdomsredaktionen.

Aktuellt kreativitet

Ny ungdomsredaktion

Under våren har många ansökt om att bli ungdomsredaktörer. Faktiskt såpass många att vi nu skapar en ungdomsredaktion. Och det finns plats för fler!

Tanken med ungdomsredaktionen är att den ska få vara involverad på flera plan i skapandet av tidningen Scout, både papperstidningen och här på webben.

Det finns alltid finns plats för fler!

Är du under 25 år och har en grym artikelidé? Ska du ut på ett speciellt äventyr i sommar? Har du något som du vill berätta om? Sitter du på en nyhet som hela Sveriges scouter borde få veta mer om? Är du bra på att fotografera? Eller filma? Eller teckna? Hör av dig till redaktionen@scout.se och berätta om vad du vill bidra med till tidningen Scout.

Presentation av medlemmarna i ungdomsredaktionen kommer senare under året.