Inspiration aktivitetsbanken

Fixa scoutkalas

I senaste numret av Scout har vi samlat alla ingredienser som krävs för ett lyckat scoutkalas – kompisar, pyssel, bakning och lekar. På flera sidor hänvisar vi till Aktivitetsbanken. Här hittar du länkarna, så att du slipper leta!

Roliga lekar är ett måste för ett lyckat kalas, men att låta kompisarna använda sin fantasi och faktiskt skapa något är också en superbra idé. Det är under­ hållande att pyssla och dessutom får alla ta med sig ett kalasminne hem. Ni kan förstås också pyssla fram nytt och häftigt pynt och ge er scoutlokal ett lyft.

Skapa gräsgubbar >>

Schablontryck på tröjor eller papper >>

Fikainspiration

Krydda kalaset med härlig fika! Utöver recepten i tidningen kommer här tips på andra godsaker som ni kan kalasa på.

Muffins i reflektorugn >>

Baka Sinnenas tårta >>

Baka krabbelurer >>

Stjärnkocken Mathias Dahlgren delar med sig av sitt bästa recept på krabbelurer >>