I drygt ett år framåt kommer scouter kartlägga våra härliga stigar och vackra lägerplatser runt om i Sverige. Vi kallar projektet Scout View i samarbete med Google Sverige.

Aktuellt Google

Nu lanseras Scout View

Scout View är ett unikt och roligt samarbete med Google Sverige där alla vi scouter i Sverige får vara med och dokumentera och dela våra bästa stigar, vackra lägerplatser och hemliga smultronställen till omvärlden på Google Street View.

Utifrån insikten att Scouterna och Google Sverige delar värderingen –  för alla – kommer vi i ett gemensamt projekt att kartlägga Sveriges natur, skog och mark, stigar och vatten, berg och äng. Vi är schyssta kompisar helt enkelt och visar vägen till stigarna där vägarna på kartan kanske annars tar slut.

Från och med 6 november 2017 och ett drygt år framåt kommer vi scouter, alla som vill vara med, kartlägga våra härliga stigar och vackra lägerplatser runt om i Sverige. Vi kallar projektet Scout View i samarbete med Google Sverige. Vi hoppas även det sprider sig till andra delar av världen och att vi får mycket positiv uppmärksamhet kring projektet så häng med, delta, lägg upp er scoutkårs bästa tips, dela och sprid vidare.

Ta chansen att vara med i vårt roliga projekt!

På scoutview.se kommer alla lokala stigar och bilder laddas upp. Där kan du också läsa mer och anmäla dig, din patrull, avdelning eller scoutkår. Alla som deltar får ett exklusivt Scout View-märke.

Gå till scoutview.se >