Inspiration Ledare

Lyssna på Ledarsamtalet

17 september, 2018

Linnéa Pettersson, utvecklingskonsulent i NorrMitt och f.d radiojournalist har intervjuat främst nya ledare men även ledare som varit med länge om hur det är att vara ledare och hur det är att släpa taget och låta andra göra scouting på sitt viss.

Det ljudliga formatet är för att Linnéa vill låta ledarna höras och målet är att inspirera andra vuxna till att bli en del av äventyr och kompisar.

De fyra avsnitten släpps varje måndag med start den 17 september.

Lyssna på ljudserien ”Ledarsamtalet” där utvecklingskonsulenten Linnéa Pettersson mött fyra olika ledare.

I fjärde och sista avsnittet av Ledarsamtalet pratar Linnéa Pettersson med Örjan Carlsson.

I det tredje avsnittet av Ledarsamtalet träffar vi Klas Backlund, som började sin ledarbana med att vara hjälpförälder för en avdelning med spårarscouter.

Äntligen dags för andra avsnittet av Ledarsamtalet! Den här gången möter vi Axel Karell, som både är utmanarscout och ledare.

I första avsnittet möter vi Annika Persson, som blev ledare när hennes barn blev scout.