Inspiration Tävling

Bygg ditt scoutigaste pepparkakshus

26 november, 2018

Nu står de vintriga helgerna runt hörnet och vad passar bättre än ett riktigt fint pepparkakshus? Delta i tävlingen, på egen hand eller tillsammans med scoutkåren.

Delta i Scouternas stora pepparkakshustävling – där vinnaren får en superfin termos och en emaljmugg från Scoutshopen.

Så här gör du för att delta i tävlingen:

1. Baka och bygg en pepparkakskreation på temat ”scouting”. Låt fantasin flöda, kanske blir det ett vindskydd, er lägergård, ett scoutmöte eller något helt annat? Kanske kan ni bygga ett pepparkakshus på nästa scoutmöte.
  2. Ta ett foto av skapelsen och ladda upp den på Instagram. Tagga @scouterna och lägg till hashtaggen #scoutergör. OBS – det måste vara ett nytaget foto och inte något som lagts upp tidigare. Glöm inte att ha en öppen profil, så vi kan se ditt foto!
  3. Gilla @Scouterna på Instagram.
  4. Klart!

Sista dagen att ladda upp bidrag är 16 december. En jury tillsatt av Scouterna bedömer sedan alla bidrag och utser vem som får första, andra och tredje pris!

Tävlingsregler

Första pris består av en termos och en emaljmugg. Andra och tredje pris består av en vikkåsa i BPA-fri plast. Tävlingen avslutas klockan 23.59 söndagen den 16 december, vinnaren publiceras med namn och vinnande bild här på Scouternas Facebook och Instagram den 17 december. Vinnaren utses av en jury som består av representanter från Scouterna. Anställda på Scouterna och deras anhöriga kan inte delta i tävlingen. Juryns beslut kan ej överklagas.