Inspiration Tävling

Vinn boken ”Frukost hela dagen”

22 januari, 2019

I senaste numret av Scout tipsar vi om frukosträtter från hela världen. Här har du chansen att vinna boken ”Frukost hela dagen” och inspireras att variera din frukost mer!

Med boken ”Frukost hela dagen” (Natur & Kultur) ger Rasmus Axelsson och Anna Axelsson, grundare av Pom & Flora Café i Stockholm,  inspiration till god och hälsosam mat gjord på riktig bra råvaror. Scout-redaktionen har fått tre exemplar som vi nu tävlar ut.

Vinn boken!

Posta din snyggaste #scoutfrukost på Instagram.

Fota din snyggaste #scoutfrukost (det kan vara inomhus eller utomhus) och berätta varför du skulle vilja inspireras att laga nya rätter till frukost. Kom ihåg att tagga bilden med #scoutfrukost och tänk på att du måste ha en öppen profil för att kunna delta i tävlingen. Den 22 februari koras vinnarna.

Nyfiken på boken?

Här delar vi med oss av två recept från den >>