Boktips bokrecension

Om jag bara inte råkat köpa ett marsvin

8 april, 2019

För födelsedagspresentpengarna köper Tilda ett marsvin och det blir början på en massa knasiga händelser. Det här är en fristående bok av fem om Tilda. Recensenten Elsa Danielsson, 9 år, är stormförtjust!

Tilda önskar sig ett djur men vet att hon aldrig skulle få ett. Inte ens ett marsvin. Men för pengen till födelsedagspresenten köpte hon ett marsvin. Det stormar in med händelser i hela berättelsen och jag föredrar denna boken starkt! Jag ger den 10/10 poäng.

Det finns fem böcker om Tilda och de går att läsa helt fristående från varandra. Lätt att läsa själv för nybörjarläsaren och perfekta som högläsningsböcker. Ingelin Angerborn är prisbelönt barnboksförfattare och böckerna om Tilda ges nu ut på nytt med illustrationer av Lena Forsman.

Senaste artiklarna