Inspiration Tävling

Bli Hjärnstark

23 maj, 2019

Nu finns boken Hjärnstark i ny kortversion som ljudbok. Svara på tre frågor, skriv en motivering och tävla om ett presentkort med en månads fri lyssning på BookBeat, en stremingtjänst för ljudböcker, där du kan lyssna på bland annat Hjärnstark.

Hjärnan är det organ i kroppen som påverkas mest av att vi rör på oss. När du tränar påverkar det koncentrationen, minnet, måendet, sömnen, kreativiteten och stresståligheten. Forskning visar att till och med din personlighet och intelligens påverkas – du tänker helt enkelt snabbare och kan öka din koncentration! Det och mycket mer kan du lära dig mer om i succéboken Hjärnstark av Anders Hansen.

Svara på frågor om kroppen och träning

  1. Varför pumpar hjärtat blodet snabbare i kroppen när du tränar?
  2. Varför svettas du när du tränar?
  3. När du tränar frigörs endorfiner i kroppen. Vad skapar det för känslor i din kropp?

Skriv en motivering

Motivera med ett par meningar varför just nu vill vinna ett presentkort på ett månadslångt abonnemang på BookBeat, för att få chansen att lyssna på Anders Hansens Hjärnstark. Mejla svaren och din motivering till redaktionen@scout.se senast den 24 juni 2019, då vi korar fem vinnare.

Senaste artiklarna