Föreställning om Svenska flickscoutrörelsen

4 oktober, 2019

Har du hört talas om den svenska flickscoutrörelsen, 1913 – 1960? Eller om vilken stor betydelse flickscoutsrörelsen har haft för jämställdheten i Sverige? I ett samarbete med Södra Skånes scoutdistrikt och f.d. flickscouter har PotatoPotato Scenkonst tagit fram en föreställning med avstamp i 1900-talets scouting, från då till nu.

Missa inte höstens föreställning som gestaltar flickors platstagande i det offentliga rummet genom flickscouternas historiska eko!   I oktober 2019 sätter äventyret igång och föreställningen åker ut på sin Sverigeturné.   Se datum och spelplatser på www.potatopotato.se

På vissa av föreställningarna finns det möjligheter för scouter att betala ett rabatterat scoutpris. Det är först till kvarn som gäller. (I Stockholm sålde scoutbiljetter sålt slut väldigt fort)

Kod i Malmö: Scout Malmö

Kod i Lund: Scout Lund