Julklappspanik? Ta det lugnt - vi har tipsen på bra och användbara klappar!

Inspiration julklappar

TIPS: Sju sista-minuten-klappar från scoutshoppen

12 december, 2019

Behöver du tips på sista-minuten-klappar? Var inte orolig, vi har de riktigt användbara tipsen för kaffeälskaren, den händiga, teknikfantasten, den frusna och många fler! Vill du vara säker på leverans innan jul – beställ senast måndag 16 december.

För den händiga

täljogram

Vill du lära dig tälja? I shopen hittar du våra täljkit från täljogram. De innehåller instruktioner, verktyg och färska träbitar som ger dig en introduktion till täljning. Fin att ge bort som present!
Pris: 530 kronor >>

För den fumliga

20170825

Alla känner vi någon som alltid slår sig, ramlar eller på annat sätt är fumlig! Då är Scouternas första hjälpen-kit en perfekt julklapp! Den är utrustad med första hjälpen för mindre skador i samband med fritidsaktiviteter.
Pris: 159 kr >>

För den som precis fått knivbevis

je-2012-03-22-0866

Ack, känslan av att ha fått knivbevis och kunna tälja själv! Den klassiska scoutkniven från Mora har dubbel parerstång och skaft av björk. Knivslida av ljust läder medföljer!

Pris: 259 kr >>

För teknikfantasten

multikabel

Mobil, platta, hörlurar och kamera. Så mycket grejer som behövs laddas samtidigt! Då passar vår multikabel alldeles perfekt. Med den kan du ladda tre enheter via samma usb-port! Sladden har tre olika laddningskontakter: Lightning-8 pin (iPhone), USB-C och MicroUSB.
Pris: 119 kr >>

För den frusna

mössa

Scoutshop har allt som behövs för den som alltid klagar på att det är kallt. Med en snygg mysig mössa, reflevantar eller ett par riktigt härliga raggsockor värms den kallaste person upp!

Pris: 199 kr >>

För kaffeälskaren

mf151119-img_2509

Vår rostfria kaffeperkulator kan du använda på gasolspis eller över öppen eld, perfekt för den som gillar att vara utomhus och njuta av en kopp nybryggt kaffe!

Pris: 389 kr >>

För den som behöver en extra gnista

mf161124-mf5d3954_3

Med LMF Fire lightning kit får du igång en eld på ett sätt enkelt och roligt sätt! Ett eldstål, eldstartaren tinder on a rope och en grillgaffel är ett perfekt recept för en mysig och värmande stund framför elden.

Pris: 189 kr >>