Ibland går tiden oerhört fort. Som de där sista minutrarna innan man ska lämna in ett matteprov.

Att hinna bli färdig i tid

Ibland går tiden långsamt. Som första dagen i skolan efter ett långt och härligt sommarlov. Eller när tåget till scoutlägret är försenat. Andra gånger går tiden oerhört fort. Som de där sista minutrarna innan man ska lämna in ett matteprov. Eller de där skälvande timmarna precis innan semestern då alla lösa trådar ska knytas ihop lite tjusigt.

Precis så känns det nu, dagen innan lanseringen av tidningen Scout på webben. Vi som har levt med projektet i flera månader kan inte riktigt fatta att det är nu det är dags. Spännande, roligt och lite nervöst – kommer alla funktioner att vara på plats, funkar allt i mobilen och på paddan? Och framför allt – vad ska läsarna tycka?

Vad tänker du om den nya sajten? Vad skulle du vilja läsa mer om? Skicka dina åsikter och tips till redaktionen@scout.se.