Det var högt tempo på utbildningspassen, men vi hann se och uppleva Paris också.

OSS

På väg hem från Paris

Klockan var 18.00 torsdagen den 17 juni och vi väntade på bussen som skulle ta oss till Paris. En resa som skulle ta hela 30 timmar. Vi passerade Danmark, Tyskland, och slutligen var vi framme i Jambville och ett av Frankrikes större scoutförbund där vi skulle tillbringa en vecka för att utvecklas som scoutledare. Vi var trötta och hungriga efter resan men längtade trots sömnbristen till nästkommande dag med dess utmaningar. Det var högt tempo på utbildningspassen om bland annat feedback och samarbete. Men vi hann så klart också se och uppleva Paris – alltifrån Triumfbågen till Eiffeltornet och Disneyland.

Blir du nyfiken på allt vi upplevde i Paris? Det kan du läsa om i min artikel här.

I skrivande stund sitter jag på bussen tillbaka till Sverige. Jag befinner mig någonstans i Belgien eller Frankrike, jag vet faktiskt inte, men jag tror inte det spelar någon roll, det återstår ändå 26 timmar tills jag är tillbaka i Sverige..