#scoutergör

Filma och vinn en Go Pro kamera!

Filma vad ni gör i er patrull eller kår och lägg upp på Youtube så kan ni vinna en Go Pro filmkamera! Men vad ska ni filma? Visa ögonblicket när ni gör något äventyrligt, oväntat eller bara något bra som gör världen lite bättre. Ni kanske städar en strand, lagar hållbar mat på ert läger eller bestiger ett berg? Inget är för stort eller för litet.

Gör ett kort filmklipp (max 60 sek) där ni visar och gärna säger vad ni gör. Använd mobilkamera och håll den stilla och liggande när ni filmar. Lägg upp filmen på Youtube med beskrivningen scoutergör2016 och ert kår- och patrullnamn. Kåren som gör den bästa filmen vinner en Go Pro kamera i december.

Se alla filmer här inom kort!

Obs. Glöm inte att kolla att alla som är med i filmen är okej med att filmas och synas på Youtube. Du måste vara 13 år för att skapa ett Youtube konto.